Tempahan Mix Cheese Tart dan Fruits Tart Putrajaya

Assalamualaikum..Hi korang..

Mix Cheese Tart Set 36 pcs
Mix Cheese Tart set 50 pcs
Tempahan Mix Cheese Tart set 25 pcs untuk majlis Hari Jadi
Tempahan Mix Cheese Tart sebagai hantaran perkahwinan
Fruits Tart

Untuk Fruits tart ni, filling yang digunakan agak istimewa iaitu filling kastard. Kombinasi rasa kastard dan buah-buahan ni menjadikan fruit tart ni lebih enak dan unik rasanya.

Mix Cheese Tart & Fruits Tart

Homemade Shell tart ..

Buat masa ni kebanyakan tempahan yang abam terima dari pelanggan yang tinggal di sekitar atau berdekatan Putrajaya dan Cyberjaya. Sebab kebanyakan tempahan ni abam akan hantarkan terus ke pejabat atau ke rumah pelanggan. Kadang-kadang ada juga tempahan dari luar Putrajaya seperti dari Kuala Lumpur, Kajang & Negeri Sembilan yang datang terus ambil ke rumah abam.

Kepada korang yang berminat nak tempah, samada nak makan sendiri ke, Nak buat hadiah atau hantaran kahwin/meminang ke atau apa-apa majlis ke atau yang memang tengah mengidam nak makan tu..boleh ler cepat-cepat whatsapp ke 0196228446.

Nak tengok-tengok contoh dessert lain?
Boleh ke Instagram abam kat sini.. khas untuk tempahan dessert :
Instagram : Khaisya Delite

547 total views, 15 views today

Sharing is caring!

2 Replies to “Tempahan Mix Cheese Tart dan Fruits Tart Putrajaya”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge