Vietnamese Spring Rolls Sedap di Putrajaya

Vietnamese Spring Rolls Sedap di Putrajaya

Vietnamese Spring Rolls Sedap di Putrajaya
Vietnamese Spring Rolls Sedap di Putrajaya

Assalamualaikum..hi korang
Sekejap ja dah masuk 3 Ramadhan. Cadangnya, Ramadhan kali ni nak jaga makan lah sket, tak nak macam tahun-tahun lepas, asyik membedal jer. Badan pun dah semakin bolat dah ni. Letih ooo jadi bolat ni..heheh. Nak jaga makan ni, salah satunya kena rajin masak sebenarnya. Masak makanan yang sihat-sihat jer. Kurangkan makanan berminyak, lebihkan sayur & buah-buahan dan jangan makan nasi banyak sangat. Tapi kan kekadang tu, teringin jugak nak beli makanan kat luar. Kalau nak beli kat luar ni kena pandai pilih. Pilih yang betul “healthy”. Vietnamese Spring Rolls

Hari ni tak tau pulak nak makan apa untuk berbuka. Tetiba nampak ada rakan fb kat Putrajaya ni jual Vietnamese Spring Rolls. Sebenarnya abam selalu sangat nampak kuih ni, terutama yang selalu dok pi ke Vietnam tu. Memang sedap diorang bagitau. Apa lagi terus ler pm. 2 pack abam order.

Vietnamese Spring Rolls Sedap di Putrajaya

Berbuka tadi, dah memang tak sabar nak rasa Vietnamese Spring Rolls ni..First bite, fuuuuh…memang betul sedap rupanya. Ada rasa udang, pastu rasa kombinasi sayur, daun pudina kat dalam tu..pastu dengan rasa kuah pencicah tu…memang 1 roll tak cukup. Kesimpulannya, memang tak tak cukup lah 2 pack, berebut jugak kami anak-beranak. Menyesal pulak beli sikit.

Komen abam pasal Vietnamese Spring Rolls ni?

Abam memang rekomen sangat kalau korang yang teringin nak rasa Vietnamese Spring Rolls terutama yang stay kat Putrajaya. Bersih, kemas, cantik-cantik jer dalam bekas tu. Harga pun berpatutan, sebekas tu RM10 sahaja.
Vietnamese Spring Rolls Sedap di Putrajaya

Camana Nak beli Vietnamese Spring Rolls ni?

Camana Nak beli Vietnamese Spring Rolls ni? Mudah jer..korang yang stay atau keja kat Putrajaya tu, boleh lah PM jer kat Puan Asiah Nor. 
Tak perlu pegi jauh-jauh dah..kat Putrajaya pun ada Vietnamese Spring Rolls yang sedap. Ok Selamat mencuba.. 2 thumbs up abam bagi..

 

Baca juga : Camana nak dapatkan Brownies yang sedap kat Putrajaya

 

4,916 total views, 8 views today