Header blog Abam Korie berwajah baru : Header Karikatur

Header Karikatur

 

Header blog berwajah baru : Header Karikatur

Assalamualaikum hai korang..
Minggu ni abam agak sibuk sket dengan tempahan brownies dan Cheese Tart sampai tak sempat nak update blog. Tempahan kebanyakannya untuk majlis-majlis di sekitar Putrajaya. Alhamdulillah rezeki jangan ditolak walaupun kena berjaga malam untuk siapkan.

Ok. Mungkin ada antara korang yang dah prasan kot kat  blog abam  ni dah ada sedikit kelainan. Kalau ada yang blom prasan, sebenarnya  abam dah tukarkan header yang lama tu ke header karikatur. Dah lama abam nak header karikatur macamni, tapi tak jumpa sapa yang boleh buatkan.

Header Karikatur

Header ni hasil kreativiti rakan blogger abam, Julia Ali  dari Melaka, Beliau ni memang cukup terer kalau dalam bab-bab melukis ni. Selain dari boleh design header karikatur ni, beliau pandai juga lukis doodles tau..yang menariknya, beliau lukis doodles tu kat kasut.. kalau korang nak tempah boleh ni.. meh abam share antara koleksi gambar lukisan doodles yang beliau dah lukis..
Hebatnya beliau sampai masuk paper lah. Hehehe…

Kasut Doodles

Kasut Doodles

Kasut Doodles

Kasut Doodles

Macamana nak tempah HEADER KARIKATUR ni?

Okeh, kalau korang berminat nak dapatkan khidmat beliau untuk cantikkan lagi header blog, korang boleh emailkanke julia_yana@yahoo.com.
Pastu korang sertakan sekali detail macam :

Tajuk  Email     : TEMPAHAN HEADER BLOG

Nama               :

Nama Blog        :

Konsep/ Jenis   : Contoh : Lifestyle/ Masak-masak dan sebagainya

Tambahan        : Ni untuk special request

Attachment      : Gambar Close -Up ( Muka sahaja)

Apa yang boleh bagitau, hasil kerjanya abam cukup puas hati. Cepat dan mudah berurusan. Abam memang recommended sangat.

Terima kasih sudi singgah kat blog abam lagi ya.. rasa cam nak buat give away kat korang yang suka komen kat blog abam ni…give away brownies, ok ke 😁

 

 

1,831 total views, no views today