Produk Hebat keluaran Nanafa Juta Beauty.

Pertama kali terpandang produk dari Nanafa Juta Beauty ni, abam cukup tertarik dengan tagline nya..” Licin Monne Putih Seppo”..

Rupanya ia dari loghat Kelantan yang bermaksud “Licin Giler Putih Melepak”. Nasib baik kawan abam dari Kelantan yang tolong translatekan. Heheh..

Set Blanco, produk kecantikan keluaran Nanafa Juta Beauty merupakan produk syarikat muslim, siap ada kelulusan dari Kementerian Kesihatan Malaysia dan dijamin halal. Yang bestnya, bukan saja sesuai untuk orang pompuan jer, tapi untuk lelaki yang nak lebih tampan, pun boleh pakai tau..hehe

Dalam set Blanco ni, didatangkan dalam dua item iaitu sabun (Blanco Bar) dan serum (Blanco Serum).

Okeh apa kelebihan pasal Nanafa Beauty Blanco set ni?

1. Membantu menghilangkan jerawat pasir

2. Membantu menghilangkan jerawat batu

3. Membantu mencerahkan kulit secara sekata

4. Membantu memulihkan kesan parut jerawat
5. Membantu memudarkan jeragat

6. Membantu mengekalkan kelembapan wajah

7. Membantu mengecilkan pori-pori kulit

8. Membantu menganjalkan kulit wajah
9. Membantu menyingkirkan toksin


Produk keluaran Nanafa Juta Beauty ni berasaskan bahan semulajadi, jadi tak perlu ragu-ragu untuk mencuba dan menggunakannya…

Pertama kali abam selepas mencuba set Blanco ni, kulit muka abam rasa lebih segar…dan setelah beberapa kali menggunakan set ni, masalah kulit berminyak dah makin berkurangan. Jadi, abam amat sarankan korang untuk dapatkan set Blanco ni..Harganya sangat berpatutan. Untuk Blanco Bar hanya RM40 dan Balanco Serum hanya RM50. Tapi abam amat sarankan korang ambik jer 1 set, hanya RM80 sahaja.


Heroes Men Wash.
Produk kedua dan agak unik, dan yang paling abam suka…nak tau sebab apa?Sebab, pertama kali abam jumpa produk khas untuk mencuci tempat intim lelaki. Selalunya dalam pasaran asyik terjumpa dengan macam-macam jenis untuk orang perempuan jer kan. Sebenarnya dah lama abam tercari-cari produk macam ni dan abam rasa bukan abam sorang jer. Orang lelaki pun nak jaga jugak tauu…haa..

Heroes Mens Wash ni bukan sahaja berfungsi untuk membersihkan tapi selepas menggunakan, comfirm korang akan rasa lebih segar.
✮ FUNGSI HEROES: 

– Mengandungi antiseptik utk bunuh kuman 
– Menghilangkan Kegatalan 
– Tahan Lama,..ini dah berkahwin,sure paham.. 
– Membantu mengatasi masalah mati pucuk 
– Meningkatkan saiz 
– Meningkatkan prestasi 
– Mengurangkan risiko kanser prostat 
– Meningkatkan pengaliran darah 

✮ Kekal Bersih, Sihat, Berstamina dan Berkeyakinan Sentiasa!


Apa Ramuan Aktif dalam HEROES Mens Wash ni..:

1. BEATIN iaitu Anti kerengsaan pada kulit yang mempunyai fungsi antiseptik yang membunuh bakteria yang tidak diingini

2. EXTRA SIREH iaitu mengurangkan radang kulit dan melegakan kegatalan. Ia juga mencegah ejakulasi premature.

3. GLYCERINE iaitu mencerahkan kulit. Mengantikan selkulityang rosak dengan sel baru. Membantu menghilangkan kotoran di permukaan sel.

4. SEA SALT iaitu melegakan gatal-gatal kulit. Bersifat alkali dan menguatkan sistem imunisasi badan.

5. CATUABA EXTRACT iaitu membantu mengatasi masalah mati pucuk, meningkatkan tumbesaran saiz penis dan meningkat syahwat dan mengurangkan risiko kanser prostat.

6. MENTHOL CRYSTAL iaitu meningkatkan pengaliran darah dan meningkatkan pengangkutan oksigen.

7. FREE SLES, FREE PARABEN & FREE SILICONE.


Dan yang paling penting Heros Mens Wash ni diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia dan selamat digunakan.


Untuk maklumat lebih lanjut, korang boleh layari :



Alamat : NANAFA JUTA BEAUTY, Lot 674, Jalan Setapak, Pengkalan Chepa, 16100 Kota Bharu , Kelantan.No tel : 0164126546 / 0169806500

Sharing is caring!

23 Replies to “Produk Hebat keluaran Nanafa Juta Beauty.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge