Pelancaran Single Album Wangikanlah Hatimu Memukau Penonton

Pastinya ramai diantara dari korang tak lepaskan peluang menonton Grand Final Pentas Epik 3 Juara hari tu kan..? Abam lagi lah teruja. Dapat peluang bersama-sama dengan penyokong-penyokong peserta akhir di Sri Pentas 2 Shah Alam. Dapat tengok secara langsung pulak tuu..Dan paling abam nantikan sebenarnya persembahan Noraniza Idris bersama Tyka (3 Juara).


Di Grand Final Pentas Epik 3 Juara, pelancaran Album single terbaru Wangikanlah Hatimu cukup memukau. Dimulakan dengan dengan monolog dari penyanyi baharu yang merupakan anak kepada Noraniza Idris  sendiri iaitu Fee Haiqal…ini menjadikan permulaan memang cukup unik. Diiringi pula dengan penari-penari dari Penari Sanggar Budaya. Memang tak dapat nak dinafikan, lontaran suara Noraniza Idris cukup memukau dan masih berbisa. Dan apabila di padukan bersama Tyka, menjadikan lagu Wangikanlah Hatimu cukup padu. Mau tak padu, dalam satu lagu digabungkan dengan pelbagai pelbagai unsur seperti dikir barat, Siam dan Sunda.

Lagu Wangikanlah Hatimu diiringi dengan penari-penari dari Penari Sanggar Budaya


Pelancaran single album Noraniza Idris & Tyka adalah yang pertama untuk tahun 2017. Rakaman dan terbitan oleh Noraniza Idris Production Ventures Sdn Bhd. ditaja oleh Produk Mewangi, Wangian Penenang Hati dan Jiwa dari 7 Kelopak Mawar.Ucapan tahniah kepada Noraniza Idris dan Tyka dan semua yang terlibat secara langsung dan tidak langsung dalam menjayakan album single Wangikanlah Hatimu ini. Tahniah atas usaha untuk meningkatkan dan mengangkat semula irama Malaysia dalam industri muzik tanah air.

Terima kasih kepada En Arol dan pihak pengurusan Noraniza Idris sudi menjemput abam dan rakan-rakan dari kelab Blogger Ben Ashaari pada malam pelancaran Album Single Mewangikanlah Hatimu.

Dapatkan Single Noraniza Idris & Tyka WANGIKANLAH HATIMU .

 • Wangikanlah Hatimu
  Lagu : Amir Jahari dan AG Coco
  Lirik : Ahmad Fedtri Yahaya
  Artis : Noraniza Idris & Tyka
  Genre : Pop tradisional & Etnik
  Eleman : IRAMA Malaysia (Pantai timur /Siam /Sunda)
  Terbitan : Noraniza Idris Production Ventures Sdn Bhd
  Edaran : Luncai Emas Sdn Bhd

  Penerbit : AG Coco


  Kepada korang, album Wangikanlah Hatimu memang korang patut dapatkan, memang berbaloi dan sebagai tanda sokongan untuk industri musik tanah air terutama untuk genre irama Malaysia. Jangan lupa dapatkan tau..hehehhe

  Okeh, jom kita tengok persembahan live dari Wangikanlah Hatimu dari Noraniza Idris dan Tyka.

  Korang Nak Lagu Wangikanlah Hatimu? Klik kat  SINI

 Sedikit pengenalan dan info Noraniza Idris & Tyka 3 Juara, sila ke ENTRI abam sebelum ni…

7,208 total views, 3 views today

Sharing is caring!

One Reply to “Pelancaran Single Album Wangikanlah Hatimu Memukau Penonton”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge