Haziq ke Pra Sekolah

Akhirnya semangat membara nak update blog dah datang heheh..😁

Kali ni abam nak kongsikan moment si Haziq masuk ke Pra Sekolah. Harap-harap nanti akan jadi kenangan untuk abam sekeluarga tengok balik bila Haziq dah besar nanti.

First day si Haziq memang macho abis. Takda aksi-aksi drama menyayat hati. Mungkin dia segan kot kalau nangis nanti mesti orang pandang dia punya.

Haziq ke Pra Sekolah
Amboi,..sampai jer kat sekolah..ada Upin Ipin sambut diorang..
Haziq ke Pra Sekolah
Pikachu pun ada..bertuah bebudak sekarang ni..Tahniah pihak sekolah yang kreatif
Haziq ke Pra Sekolah
Muka konfiden takda drama hari pertama kat pra sekolah 😁
Haziq ke Pra Sekolah
Dengan bangganya tunjuk nama yang cikgu bagi..sebab ada 2 orang nama Haziq..so kenalah panggil Zikri
Haziq ke Pra Sekolah
Cantiknya kelas diorang..kreatif cikgu-cikgu pra sekolah ni

Haziq ke Pra Sekolah

Haziq ke Pra Sekolah

Haziq ke Pra Sekolah
Masa untuk makan pagi
Haziq ke Pra Sekolah
Makan pagi disediakan untuk murid-murid pra sekolah
Haziq ke Pra Sekolah
Bestnya…abis je 1st day siap dapat makan mekdi lagi…

Alhamdulillah..minggu pertama..semuanya berjalan lancar tanpa sebarang drama. Tapi masuk minggu ke dua..selama 3 hari dia nangis siap pegang kaki abam kat depan kelas tak nak lepaskan. Aaaa..sudah..🀣

Rupanya, dia ada kecik ati dengan cikgu sebab cikgu ada tegur dia sebab tak tulis kat buku..heheh tapi pastu apa ntah cikgu dia dah buat..semua ok..dia semangat balik dah nak masuk kelas..setiap hari semangat nak pegi sekolah.

Tahniah cikgu, terima kasih atas kesabaran melayan karenah anak-anak pra ni. Bukan semua cikgu dapat buat macam diorang. Terima kasih juga sebab kreatif dalam mendidik anak-anak kami..

 

Baca jugaΒ Bercuti di Cherating

2,311 total views, 24 views today

Sharing is caring!

4 Replies to “Haziq ke Pra Sekolah”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge