Durian crepe sedap di Alor Setar

Durian crepe sedap di Alor Setar

Abam nak share sket dengan hangpa terutama peminat durian crepe yang dok kat area Alor Setar, Jitra dan kawasan berdekatan. Kini hangpa tak payah risau dah mana nak dapatkan durian crepe yang sedap kat sekitar Alor Setar ni.

Durian crepe sedap di Alor Setar
Cream ni memang sedap..rasa tak macam cream lain

Durian crepe ni menggunakan resepi istimewa, bukan dia boh whipping cream saja tau tapi dia ada bahan rahsia lain lagi. Bila makan tu, kombinasi cream dan durian menjadikan rasa durian tu sangat ummmmpphh..!! Isi durian yang digunakan pun yang berkualiti malah kuantiti durian dalam durian crepe ni pun agak banyak..tak seperti sesetengah durian crepe lain, hanya sket ja dibubuhnya. Kalau rasa nak isi durian tu lebih, hangpa boleh request nak extra isi durian.

Durian crepe sedap di Alor Setar

Dalam setiap pek, ada 6 biji durian crepe. Yang bestnya, ada pulak servis penghantaran terus ke rumah atau opis hangpa. Delivery kat sekitar Alor Setar Percuma plak tu.Kalau hangpa kat Area Jitra dengan Kuala Kedah, order ja 2 pek..delivery Percuma. Alang-alang boleh kutip order dengan geng opis kan.

Untuk hangpa yang memang hantu durian, hantu durian crepe..serius hangpa kena cuba durian crepe ni. Memang abam boleh kata, durian crepe sedap kat Alor Setar ni.

Camana nak order Durian Crepe Sedap kat Alor Setar ni?

Hangpa Kontek nombor kat bawah ni :
Bihah 0149021438
Fb profile : Sabihah
Harga : Rm10 sepeket
Untuk extra durian Rm12

Apa? Hangpa tak makan durian crepe?

Durian crepe sedap di Alor Setar
Kalau hanpa tak makan durian, hangpa boleh try flavors coklat, strawberi & oreo.

Jangan bimbang, ada crepe perisa lain gak tau macam perisa oreo, coklat & strawberi.
Apa lagi cepat-cepat lah order ya..

Baca juga Resepi Brownies yang mudah & sedap

Baca juga Kat mana nak order Brownies Sedap di Putrajaya

4,144 total views, 24 views today

Sharing is caring!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge