Aplikasi CANNIS : Aplikasi Terbaru Dengan Pelbagai Fungsi

Assalamualaikum, hai korang. Semakin bertambah maju teknologi telefon pintar, semakin bertambah aplikasi yang mempunyai pelbagai fungsi untuk kehidupan kita. Antara aplikasi ini ialah Cannis Aplikasi Terbaru Dengan Fungsi 7 Dalam 1.

CANNIS APLIKASI TERBARU DENGAN FUNGSI 7 DALAM 1

Cannis Aplikasi Terbaru Dengan Fungsi 7 Dalam 1

Apa sebenarnya Cannis Aplikasi Terbaru Dengan Fungsi 7 Dalam 1 ni? Dengan E-Dagang, membeli belah, penyiaran secara langsung dan Blockchain, aplikasi Cannis ni boleh dikatakan meliputi asas harian seperti makanan, minuman, hiburan, pakaian dan merangsang model perniagaan serta memacu gelombang baru aplikasi.

Cannis Group ini di pengerusikan oleh Puteri Mahkota Duli Yang Maha Mulia kekanda Sultan Selangor iaitu Sultan Sharafuddin Idris Al-Haj dan dibantu beratus-ratus syarikat terkenal yang mahir dalam latihan korporat dan sangat berpengalaman. Beliau juga turut dibantu oleh Naib Pengerusi, Tan Sri Dato Ong Tee Keat serta Dr. Azman Chin selaku Ketua Pegawai Eksekutif.

CANNIS APLIKASI TERBARU DENGAN FUNGSI 7 DALAM 1

Menurut Naib Pengerusi Cannis, Tan sri Dato Sri Ong Tee Keat berkata pertumbuhan pesat pengguna media sosial China, kadar penembusan telah meningkat dengan ketara, dan kebangkitan blokchain telah membatalkan industri semasa dan operasi sosial. Blockchain, kebijaksanaan dan Internet adalah antara tiga teknologi teratas yang China perlu perkukuhkan.

CANNIS APLIKASI TERBARU DENGAN FUNGSI 7 DALAM 1
“Siaran langsung telah memulakan rangkaian sosialnya pada 2016. Skala siaran langsung dalam talian China hampir 58 bilion yuan. Analisa domestik China menjangka industri siaran langsung akan melebihi 100 bilion yuan pada 2018. Hari ini siaran langsung menjadi fenomena sosial, dan produk komersial juga.” 

Kata Naib Pengerusi.. Beliau percaya bahawa ekonomi siaran langsung, belanja dalam talian, dan blokchain yang dianggap sebagai teknologi baru yang akan menggantikan ekonomi rangkaian semasa, pasti akan merangsang gelombang baru model perniagaan, dan Cannis akan menjadi era baru pengguna Internet, aplikasi wajib dalam telefon pintar.

“Cannis adalah platform merintis perancangan program, teknologi produk, promosi operasi dan visualisasi data. Ia mempunyai hampir 100 jurutera profesional dan pasukannya mempunyai keupayaan penyelidikan dan pembangunan yang kuat. “

Sejak Mac tahun ini, Cannis telah memperolehi syarikat-syarikat teknologi berturut-turut termasuk Internet, permainan dalam talian, peranti mudahalih, dan perkongsian data yang besar, dan pada masa yang sama, ia telah menjadi rakan kongsi Google, dan meningkatkan kebolehbacaan APP Cannis, dan keselamatan sistem

CANNIS APLIKASI TERBARU DENGAN FUNGSI 7 DALAM 1

Azman Chin berkata bahawa Cannis adalah platform penyokong peminat dan pengikut pertama di dunia. Pada masa kini tidak perlu memuat turun berbilang aplikasi, selagi anda mempunyai Cannis, anda boleh memenuhi semua keperluan peminat.Beliau merujuk kepada falsafah perniagaan Cannis mengenai “anda fikir, kami membinanya”, membina media sosial dengan fungsi aplikasi yang paling menyeluruh, dan mewujudkan persekitaran ekologi yang paling sesuai untuk perusahaan dan peminat, dan mengumpulkan pangkalan data pengguna global bersama-sama.

“Cannis APP menggabungkan tujuh fungsi paling popular peranti mudahalih, termasuk siaran langsung dalam talian, e-dagang langsung, permainan dalam talian, video pendek, social media, belanja diskaun dan pembayaran digital. Ia akan mengumpul lebih daripada sepuluh ribu pengguna dalam masa 24 jam. “

Beliau berkata bahawa Cannis bukan hanya pentas untuk bakat, cita-cita dan mimpi untuk orang biasa, sistem pembayaran yang dibuat boleh digunakan di 140 negara di seluruh dunia, terutama di Asia Tenggara.

“Di China, nilai pasaran penjualan kedai dan pendapatan pengiklanan pemasaran yang dikendalikan oleh penyiaran secara langsung telah melampaui industri filem. Laporan tanah besar bahkan lebih menegaskan: pengaruh yang lebih berharga daripada bintang filem. ”

CANNIS APLIKASI TERBARU DENGAN FUNGSI 7 DALAM 1

Banyak usahawan dan profesional dari perusahaan terkenal, syarikat modal teroka, blokchain dan bidang berkaitan rangkaian dari pelbagai negara seperti China, Hong Kong, Indonesia, Kemboja, Korea Selatan, India, Rusia dan lain-lain telah menghadiri persidangan besar pelancaran Cannis APP.. Para tetamu utama yang menghadiri persidangan itu termasuk industri teknologi, internet dan industri blockchain, serta pemimpin dari kalangan politik dan perniagaan, persatuan industri yang relevan di China, agensi kerajaan dan organisasi yang berkaitan. Mereka menantikan potensi pembangunan masa depan Cannis APP.

CANNIS APLIKASI TERBARU DENGAN FUNGSI 7 DALAM 1

Rupanya memang banyak kelebihan aplikasi Cannis ni kan? Yang kaki shopping tu mesti tak sabar nak cuba aplikasi ni, boleh shopping online nanti. Aplikasi Cannis ini korang boleh downlod di Google Play Store tetapi untuk pengguna Apple belum terdapat lagi aplikasi ini di Apple Play Store. Walau bagaimanapun, korang masih boleh install melalui http://api.ickapay.com/download/index.html dan ikuti arahan yang diberikan.

Maklumat lanjut : CANNIS APLIKASI TERBARU DENGAN FUNGSI 7 DALAM 1

Untuk maklumat lanjut, sila layari :-

Website

https://www.cannis.app

Instagram

https://www.instagram.com/CannisApp/

Facebook

https://www.facebook.com/CannisApp

447 total views, 6 views today

Sharing is caring!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge